Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Marian Rylka 14. 4. 2023
Paní Čermákovou můžu doporučit. Služby ohledně pronájmu bytu jsou profesionální.
Aleš Reitoral 10. 1. 2023
S ing. Čermákovou spolupracuji při hledání nových nájemníků cca 1 rok. Během té doby se vždy jednalo o profesionální a seriózní přístup. Makléřku mohu jedině doporučit. ing. A.Reitoral
Vladimír Sklenář 13. 12. 2022
Spolupráce s Ing. Čermákovou byla skvělá. Velmi oceňuji její naprosto profesionální přístup a aktivitu při selekci nájemníků. Spolupracoval jsem již s několika makléři/makléřkami z agentury Bravis, Ing. Čermáková je z nich nejlepší. Pokud budu potřebovat asistenci, určitě se na ni znovu obrátím. Vladimír Sklenář
Jaroslav Velešík 15. 11. 2022
Chtěl bych poděkovat paní Čermákové za proaktivní a profesionální přístup. Byl jsem velmi spokojen a těším se na další spolupráci.
Věra Palyzová 5. 10. 2022
S firmou Bravis spolupracuji již dlouho, především s paní Čermákovou. Je to naprostý profesionál, je spolehlivá, vstřícná, milá, nic pro ni není problém a vše vždy vyřešila k úplné spokojenosti. Ještě jednou velké díky.
Lenka Mazlová 6. 9. 2022
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Velmi oceňuji vstřícný přístup a profesionalitu.
Radek Hladký 27. 7. 2022
Vše bylo ze strany BRAVIS perfektní.
MVDr. Blanka Novotná 26. 7. 2022
Jsem velice spokojená se spoluprací s paní ing. Čermákovou. Je to velmi milý, vstřícný, ochotný a laskavý člověk. Vždy se snaží vyhovět požadavkům všech klientů ke všestranné spokojenosti. Zároveň oceňuji její dochvilnost, spolehlivost a pečlivost při práci.
Kateřina Zajícová 24. 1. 2022
Chtěla bych velice poděkovat paní Ing. Čermákové za pomoc při pronájmu bytu. Paní Ing. Čermáková byla při dané spolupráci velmi příjemná, pohotová, organizačně velmi schopná a opravdu spolehlivá. Jednání s ní bylo efektivní, její přístup vždy vlídný. Jednání se zájemci vedla naprosto ve shodě s moji představou a velmi vnímavě. Děkuji jí též za cenné rady, které měly vliv na následnou úspěšnost realizace pronájmu. Velmi spokojena jsem byla s úrovní smluvních podkladů a i s průběhem předání. Vše pečlivě zkontrolováno, prověřeno, vysvětleno. Žádná moje předchozí spolupráce s jinými realitními kancelářemi nebyla takto bezproblémová a příjemná. Pakliže bych opět využívala služeb realitní kanceláře, bez rozmyslu bych volila spolupráci s Bravisem a zejména tedy jmenovitě s paní Ing. Čermákovou. Ještě jednou děkuji.
Eva Tomášková 28. 12. 2021
Chtěla bych moc poděkovat paní ing. Čermákové za profesionální přístup , korektní a vstřícné jednání k oběma stranám při pronájmu bytu i jeho předání, které proběhlo bez jakýchkoliv námitek nebo problémů.
Přidat referenci